Webdesign
15447
page-template-default,page,page-id-15447,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Webdesign

Webdesign hoeft niet altijd ingewikkeld en duur te zijn. Bij World of Pixels gaan we samen op zoek naar de beste oplossing op maat.
Om dit aan te tonen quoten we een paar klanten. Dit zijn vragen en opmerkingen die steeds terug komen waar u misschien ook een antwoord op wenst.

 

Ik wil niet altijd een webdesigner betalen om aanpassingen aan de website te doen.

We werken met een CMS platform. Dit betekent in mensentaal dat u met een login en paswoord op dit platform van de website zelf kan inloggen.
U krijgt van ons ook een word document die u uitlegt hoe de teksten, foto’s, … zelf te veranderen. Zonder enige meerkost.

Een website is altijd een grote kost, we hebben al verschillende prijsofferten aangevraagd.

Bij World of Pixels krijgt u maatwerk. Geen kant en klare template die bij iedereen word gebruikt.
Onze websites worden in blokken samengesteld, dit betekent dat we perfect met de basisblok aan de slag kunnen gaan.
Uw website ziet er dan netjes uit met alle nodige informatie. Wenst u later meer informatie op de website weer te geven? Geen probleem, dan voegen we er blokjes aan toe.

Ik ben net zelfstandige en ik moet nog zo veel in orde brengen. Mijn logo, mijn website, visitekaartjes, … Ik zie de bomen door het bos niet meer.

We hebben voor meerdere klanten al totaalpakketten kunnen voorstellen. Webdesign ,grafisch design en fotografie hebben vele raakvlakken.
Dit wil zeggen dat we aan een voordelig tarief een totaalofferte kunnen voorstellen.
Een ander voordel hiervan is dat de stijl doorgetrokken wordt voor al uw web en grafische toepassingen.

Ik heb al een website, maar die is verouderd. Veel mensen gaan er trouwens niet op.

Geen nood, we kunnen bestaande websites vernieuwen. De laatste technologiƫn worden toegepast.
Nog steeds niet het gewenste traffiek? Via Facebook en Google kunnen we gerichte reklame maken voor uw website om meer cijfer te genereren.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsofferte.